Stúdió etikett

Kedves leendő Vendégem!

Kérlek olvasd el a PollakPhoto Stúdió etiketjét, pár perc csak.

Ha még nem jártál nálam röviden leírom hogy találsz el a stúdióba, milyen együttműködést   kérek Tőled és milyen garanciákat nyújtok.

Megközelítés

Budapesten, a X. kerületben Kőbányán a Jászberényi út és a Maglódi út kereszeteződésénél egy benzinkúttal szemben van a 7 emeletes, Kipszer irodaház. Műterem az irodaházon belül a 4. emeleten a folyosó végén a 23.-as ajtó.

Ha tömegközlekedéssel jössz az Örs Vezér tértől 168E busz a leggyorsabb, legegyszerűbb. Csak két megálló.

De az irodaház elött megáll még  161, 161A, 162, 162A autóbusz, 28, 28A, 37 villamos 

 

 

10 perc gyaloglással az Éles saroknál megállnak a következők:
villamos: 3, 37A, 62, 62A
busz: 85

Ha autóval jössz a irodaház belső parkolóját használhatod ingyenesen.

A 4. emeleten a stúdió előtt a folyosón a piros fotelekben várakozhatsz, ha a foglalt időd előtt érkeznél.

Bejelentkezés, időpont kérés

Fotózásra időpontot legegyszerűbben a weboldalon tudsz kérni a jelentkezési űrlap kitöltésével. Ezen kívűl, bármely elérhetőségemen:

Telefon: +36 70 398 8992
E-mail: pollakphoto@pollakphoto.hu
Facebook, Messenger: @pollakphoto
Instagram: @pollakphoto
Viber: +36 70 398 8992

Konzultáció

Ha még nem voltál nálam fotózáson, mindenképpen ajánlom a díjmentes, személyes konzultációt. Lehet, hogy ez plusz időpontot jelent a napi teendőid mellett, de hidd el nagyon megéri. Láthatod a lehetőségeket, megismerhetjük egymást, nem “idegenként” kezdjük a fotózást.

Foglalási előleg

Amennyiben sminkes vagy fodrász munkáját is kéred 15 000 Ft előleget kérek Tőled. Kérem, ebben megértésed. Nekem mindenképpen költség a speciális szakemberek jelenléte. Természetesen az előleg a végösszegből levonásra kerül.

Ha nem kéred sminkes vagy fodrász segítségét, nem kell előleget fizetned! (Saját stúdióban dolgozom, külön stúdió bérlési költség nem terhel.)

Lemondás

24 órával az időpont előtti lemondás esetén az előleget teljes egészben visszafizetem. Tudomásul veszem és igyekszem a megüresedett időpontra másik vendéget hívni.

Fontos! Bárkivel bármi előfordulhat, akár közvetlen indulás előtt is. Kérem, tiszteljük egymás idejét, jelezd, ha nem tudsz jönni vagy 15 percen túl késel.

Időpont áthelyezés

24 órával az időpontod előtt, ha kéred módosíthatjuk a fotózás időpontját, az előleged az új időpontra érvényes.

Figyelj ránk, mi is figyelünk rád!

Ha beteg, levert vagy valamilyen okból nem tudsz a fotózásra figyelni kérj új időpontot! Megértéssel fogadom és igyekszünk minél hamarabb megoldani, hogy a képek elkészüljenek.

Fizetés

Fizethetsz készpénzben, bankkártyával ( Mastercard, Visa, Maestro, UnionPay, JCB), előre vagy azonnali utalással és a PollakPhoto által kibocsátott ajándékutalvánnyal. A fotózások árai nem alkuképesek. Az árak forintban értendők és alanyi mentesek, áfa nem kerül rá.
Számla igényed előre jelezd, ennek hiányában nyugtát állítok ki.

Garancia

A legnagyobb odafigyelés, sokéves tapasztalat mellett is előfordulhat, hogy a képek nem tetszenek, nem az elvárásaidnak megfelelőek. Ez nem biztos, hogy csak a mi (sminkes, fodrász, fotós) hibánk. Lehet, hogy sokkal többet vártál tölünk, mint a lehetőségeink.

Nem vizsgáljuk az okokat, garanciát vállalunk munkákra. Mit is jelent ez?

Ha nem tetszik a smink, a frizura és ezt még a szakemberek előtt jelzed javítják. Beszéld meg, hol csúszott el a kommunikáció. Ha ezután sem vagy elégedett, a sminket eltávolítjuk és nem kell kifizetned a munkadíjat.

Fotózás közben a képeket 10″-os tableten vagy 32″-os monitoron megnézheted, ezt minden ruhaszett váltásnál javaslom is. A fotózás alatt bármikor jelezheted, hogy nincs számodra használható kép és elállsz a fotózástól. Ez esetben a fotózásért nem kell fizetned.
Ez a speciális garancia mindaddig él amíg nem küldtem el egyetlen képet számodra. (Ha elküldtem, akkor már a felhasználást nem tudom ellenőrizni.)

A képek retusálás után nyerik el végleges, felhasználható állapotukat. A retusálásra – a szakmai határok között – élettartam garanciát vállalok. Az elküldött retusált képen hibát látsz díjmentesen javítom.

Bízom a fentiek megértésében!

Ajánlás, visszajelzés

Ha elégedett vagy a munkámmal, előre is köszönöm, hogy értékeled a fotózást.

Google ajánlás: https://www.google.com/search?q=pollakphoto

Facebook ajánlás: https://www.facebook.com/pg/PollakPhoto/reviews/

Minden észrevétel fontos számomra, ez ügyben írj vagy hívj!

Köszönöm, hogy elovastad a Pollák Stúdió etikettjét és várlak egy nagyszerű fotózásra!

 

Pollák László, fotográfus
+36 70 398 8992