Rólam mondták

Néhány vélemény az elmúlt évek fotózásaiból.

Számomra nagyon fontos minden fotózás. Igyekszem a visszajelzések alapján folyamatosan fejleszteni szolgáltatásom minőségét, műtermem felszereltségét.

Vélemények, ajánlások a Facebookon.

Vélemények a Google-on.

“Sziasztok!  Van szerencsém Lacit már az itthoni modell tevékenységem eleje óta ismerni. Nagyon szerencsésnek vallom magam, hogy egy ilyen tehetséges, korrekt fotóssal többször is dolgozhattam már együtt. Mindig elképeszt, hogy minden fotózás alkalmával ki tud hozni belőlem más és más karaktereket. Különleges látásmódjával mindig átlagon felüli képeket tud lőni. Minden modellnek és modellkedni vágyónak ajánlom, mert ha valaki, Laci ki tudja hozni a modellből a maximumot.”

Papp Évi

 

“Negyvenhez közelítve, három gyerkőccel a hátam “mögött” jött egy barátnőm ajánlására az ötlet , hogy Lacival készíttessek pár “szép és dögös ” fotót.
A fotózás során – először és utoljára- igazi démon lehettem, az utómunkálatok során pedig napi szinten, interaktívan egyeztetve, rövid időn belül elkészültek a lehető legklasszabb képek.
Laci az elejétől a végéig maximálisan nyitott és segítőkész volt, profihoz méltón tartotta mederben a fotózás során az általam felvetett javaslatokat- kéréseket is!
Élmény volt vele dolgozni!”

Kovács Éva

 

“Lászlóval már évek óta ismerjük egymást, nemcsak kitűnő együttműködői partner, de egy profi fotós is. Első közös fotózásunk alkalmával tapasztaltam meg igazán az egyedi tehetségét. Mint fotós maximálisan a modellt helyezi középpontba. Kreatív, rugalmas, kedves és türelmes. Nem több, nem kevesebb, pont annyira jó, hogy a modell érezze és tudatosan megélje a pozitív munkát, fotózást. Gyönyörű fotókat kaptam kézhez, a visszajelzések is erről tanúskodnak. Mint modell fontosnak tartom, hogy bizalom alakuljon ki mindkét fél részéről a fotózás ideje alatt. László ebben is kiváló. Lesznek még közös munkáink, mert egy profi fotóssal: Lászlóval élmény együtt dolgozni. Boldog és büszke vagyok, mi más lehetnék? Köszönöm a közös munkát.”

Polgár Noémi

 

Én a páromat szerettem volna meglepni néhány diszkrét fehérneműs fotóval. Sokáig gondolkodtam, hiszen ebben a témában teljes kezdő vagyok, de Pollák Lászlónak köszönhetően, minden félelmem alaptalannak bizonyult. Nagyon kedves, türelmes, segítőkész és korrekt fotóst ismerhettem meg benne. A fotózás nyugodt, diszkrét körülmények között zajlott, ahol csak ketten voltunk, így nem kellet izgulnom, hogy egy egész stáb látja az ügyetlenkedésem. László maximálisan figyelembe vette minden kérésem, és úgy nyújtott szakmai segítséget, hogy semmit sem akart rám erőltetni. Olyan oldalamat mutatta meg, amiről eddig nem is tudtam, hogy létezik. Tökéletesen eltalálta azt a stílust, amit kértem, és nagyon szép fotókat készített. Kezdőknek, bizonytalankodóknak, ajándék fotón gondolkodóknak mindenképpen Őt ajánlom!!!

Szabó Emese

 

Többször jártam már Lászlónál, és a legjobb képeim mind nála készültek. A jó hangulatú és nyugodt körülmények között történő fotózás után nem csak csodálatos képeket kap kézhez a modell vagy megrendelő, hanem egy jó adag önbizalmat is, mert a stúdiójában mindenkiről csak olyan kép készül, amin teljes mértékben elégedett magával. Ugyanis Laci a fotózás során többször is mutatja az elkészült képeket, és addig lehet variálni a beállításokat, amíg tökéletes nem lesz! Természetesen mindezt hatalmas türelemmel és szakértelemmel.
Hölgyeim, van még kérdés, hogy melyik fotóst válasszák? 🙂

Grőber Adél

 

“Szerencsére többször is volt alkalmunk együtt dolgozni, melyek minden alkalommal jó hangulatban teltek. A fotózások során figyelmes és türelmes voltál. Érdekelt a modell véleménye, észrevételei. Remélem lesz még sok közös munkánk! 🙂 ”

Bodnár Erika

 

“Első közös fotózásunk, nagyon jó hangulatban telt Lászlóval, ezek mellett egy segítőkész, türelmes, ötletekkel gazdag, profi fotóst ismertem meg személyében. Nagyon élveztem a közös munkát, jó vele együtt dolgozni. Kezdőknek és profiknak is csak ajánlani tudom!”

Endrei Zita

 

“Fantasztikusan éreztem magam nálad, és nagyon tetszenek a képek is, mindenkinek csak ajánlani tudlak mint fotóst. Szimpatikus kedves vagy jó a hozzáállásod és nagyon értesz ahhoz amit csinálsz.”

Farkas Enikő

 

“Laci barátságos, segítőkész, nem éreztem feszengést a fotózás alatt, ami szerintem mérhetetlenül sokat számít, de talán ami a legfontosabb, hogy mindent meg lehet vele beszélni, rendkívül megértő. Elhívatott a szakmája iránt ami tükröződik a hozzáállásán, munkáin, úgy gondolom nem is kell ennél több 🙂 Köszönöm a közös munkát, remélem még lesz folytatása…”

Simon Ági

 

“Lászlót nagyon szimpatikusnak és tehetséges fotósnak tartom! Remek volt vele együtt dolgozni, mindig tudja hogy mit szeretne, jól irányít, komoly, határozott de ugyanakkor laza és barátságos is egyben! Bármikor szívesen dolgozom Vele együtt a jövőben is és mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Horváth Ágnes

 

“Én csak jót tudok mondani 🙂 amikor még kezdő voltam és bizonytalan abban amit csinálok segítettél a beállításoknál, hogy lehetne a legtöbbet kihozni a képből és végül az eredmény is tetszett mindig, mert a képeken jó utómunkák voltak, de mégis magamra ismertem a képeken.”

Hertel Kitti

 

“Hihetetlen jó hangulatban telt veled a fotózás. Nagyon szimpatikus ember vagy, ami nagyon megkönnyíti a modellek dolgát, hisz felszabadultan és fesztelenül tudnak veled dolgozni. A jó hangulatnak köszönhetően csak úgy elröppent az idő, melynek eredményeként csodálatos képek születtek. Örülök, hogy együtt dolgozhattunk és remélem lesz még benne részünk!
Mindenkinek szívből csak ajánlani tudom a veled való együttműködést!:) ”

Nemes Renáta Larissza

 

“Többször is volt szerencsénk együtt dolgozni. Minden alkalommal maximális profizmust, elszántságot, törekvést és a modellekhez való pozitív hozzáállást tapasztaltam! Hatalmas Respect ezért!”:)

Gyenes Gergő

 

“Köszönöm az eddigi közös munkát, a segítséget, a remek fotókat, és remélem, hogy még sok alkalmunk lesz az alkotásra. Szeretek-szerettem Veled dolgozni, mert nem éreztem erőltetettnek semmit, a hangulat jó volt, és az eredmények magukért beszélnek.”

Erberling Judit

 

“Jó veled dolgozni, mert nem vagy megfásulva, mert mindig jó hangulatod van, rendes vagy. Őszinte leszek nekem nem sok kép tetszik amit rólam csinálnak de ez sokszor nem a fotós hibája hanem az enyém. Jó fotós vagy ez mutatja a legutóbbi munkád is amit annyira imádok. Elkaptad a pillanatot, azóta is a kedvenc képem közé tartozik, mindig is oda fog. Nem csak az a képed tetszik de az a kép üt mindent. Jó fotós  vagy aki ezt nem látja az hazudik vagy csak vak. Igaz vannak neked is olyan képeid amik nem annyira előnyösek de még a legjobbaknak is akadnak rossz képei, ezért nem kell búslakodni. Csak arra gondolj mikor viszont csinálsz egy igazán jó képet annak a képnek értéke akkor felbecsülhetetlen.”

Pekola Viki

 

“Nagyon élveztem a vele való munkát, kedves, vicces és türelmes. Kezdő voltam, első “nagy” munkámnál segített, ahol csak lehetett.

Stefanovszky Eszter

 

“Az első fotózásaim egyikén találkoztunk először és nagyon sokat segített a segítőkészséged, közvetlenséged és a türelmed az izgalom leküzdésében. Nagyon jó hangulatban telt el az a nap és a végére már egészen felszabadult az egész kis csapat. Az elkészült képek pedig újabb meglepetéssel szolgáltak, még hozzá kellemes meglepetéssel. Azóta már többször is volt alkalmunk együtt dolgozni és mindannyiszor csak újabb pozitív tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtam.”

Bozsó Lilla

 

“A fotózás elején kicsit bizonytalanul láttam neki a dolgoknak, nem tudtam, hogy mit is kellene tennem, idegen volt számomra ez a terület. Később viszont feloldódtunk mindannyian, megannyi ötletünk volt és szinte abba sem akartuk hagyni. A hangulat nagyszerű volt, a képek pedig egyszerűen csodálatosak és gyönyörűek. Minden tiszteletem a fotósnak, aki a legnagyobb profizmussal és tehetséggel készítette el rólam a képsorokat. Legnagyobb élmény volt számomra, és szívesen dolgoznék vele mégegyszer. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A fotózás mestere Pollák László. 🙂

Mészáros Szilvia

 

“Nagyon régóta szerettem volna részt venni egy fotózáson de legbelül mindig féltem attól, hogy egy kezdővel a fotósok mit kezdenek… de mikor eljött a pillanat, hogy első fotózásomon részt vegyek már a legelején az utazásnál is segítőkészségedet tapasztalhattam majd a képek készítése alatt a hangulat és a kedvesség oldotta a feszültségemet és el tudtam lazulni és profi munkát végeztél mint emberileg mint szakmailag.  Köszönöm.”

Bulyáki Alexandra

 

“Nagyon kedves, közvetlen, segítőkész és türelmes fotósnak tartalak, öröm volt veled a közös munka! Remélem lesz még alkalmunk együtt fotózni! „Egy jó fényképész nem leskelődik, hanem utánajár, hanem lát, hanem ott van, és mert jó fényképész, szerencséje van…”

Varga Kriszta

 

“Lacival egy fotózáson ismertük meg egymást. Már az elején látszott, hogy számára a fotózás nem csak egy szakma és hobbi, hanem sokkal több. Teljesen átadja magát az egész pillanatnak. Ő volt az egyetlen, akivel igazán együtt tudtam dolgozni. Élveztem a közös munkát, és a vidám perceket de kár, hogy csak egy napig tartott!

U.i.: Minden helyzetben megláttad a lényeget, ezúton köszönöm képeket”

Stibán Richárd