5 ok, amiért szuper ötlet az önbizalomnövelő fotózás

Egy nemrég készült felmérés szerint szinte nincsen olyan nő, aki teljesen elégedett lenne önmagával: tíz nőből kilenc talál magán valamilyen olyan hibát, amit más észre sem vesz, vagy éppen vonzónak tart. Az önbizalomnövelő fotózás abban segít a nőknek, hogy megmutatja nekik, milyen szépek. Összegyűjtöttünk 5 plusz egy okot, miért lepd meg a kedvesed vele.

Az ideális szépség

Néhány száz évvel ezelőtt – Angliában – ha egy nő alacsony, rövid lábú és pufók volt, azonnal jött a festő lefesteni, mert csodaszépnek számított. A Németalföldön, akkor számított valaki különösen szépnek, ha rubensi idomokkal rendelkezett. Ha hatalmas keblei, hosszú haja, és jelentős túlsúlya volt, máris kopogtatott a festő, és lelkesen festette meg a szépségét. Természetes, hogy ezek a hölgyek önbizalommal telve élték a hétköznapjaikat, és szerelmes férfiak hada vette őket körül.

Mára sok minden megváltozott. Ma már nincs klasszikus szépségideál, és nem kell egy festő fűtetlen szobájában pózolni napokig egy szexi önbizalomnövelő képért, sokkal hamarabb lehet szuper szexi fotósorozatunk. Elmondjuk lépésről lépésre, hogyan készülnek az irigylésre méltó sorozatok, és mondunk 5 okot miért is tartjuk szuper önbizalomnövelőnek.

Így készülnek a szexi önbizalomnövelő képek.

Az olyan önbizalomnövelő, szexi képek, amiket például a pollakphoto oldalon látsz, bizalmat erősítő előkészülettel kezdődnek. A modell az első kattintás előtt találkozik a fotóssal, és sminkessel. Ezen a találkozón szépségtanácsokkal látjuk el a modellt, és megbeszéljük, hogy a fotózás napján milyen sminket készítsünk neki. Ilyenkor kitérünk a szettekre, tanácsokat adunk mit hozzon magával: megbeszéljük mi az, amiben egyszerre kényelmes, és szexi képek készülhetnek róla és hogyan tudjuk még feledhetetlenebbé varázsolni a képeket, és az élményt. A megbeszélt napon és időpontban a fotós és a sminkes várja a modellt, és elkezdődik a fotózás. Már ez önmagában egy elképesztő önbizalomfröccs, de van még 5 okunk, miért érdemes ezt ajándékozni.

5: Mert nem venné meg magának.

Tudjuk, hogy az ilyen szexi boudoir, vagy glamour fotózás általában ajándék, legtöbbször születésnapjára, házassági évfordulóra, eljegyzésre, vagy valamilyen más alkalomra kapja az ajándékozott. Lehet, hogy bele sem gondolsz, de már maga az üzenet (az, hogy szépnek, szexinek tartalak, és szeretnék rólad néhány szuper fotót) is önbizalomnövelő.

4: Mert szexi kaland (és van egy titkos trükkünk)

A boudoir, vagy glamour fotózás nem más, mint egy szexi kaland, ahol a megajándékozott folyamatosan egyre nagyobb önbizalmat szerez, ahogy a szebbnél szebb fotók készülnek róla. Ezt egyébként egy titkos trükkel is fokozzuk: a legjobb fotókat már akkor, ott, a fotózás után azonnal megmutatjuk, és máris látszik, hogy milyen csodaszép a modell.

3: A legjobbat hozzuk ki belőle: pedig nem is retusálunk!

Nem szeretünk retusálni (azaz a minimálisnál jobban manipulálni a képet), mert szerintünk annak semmi értelme, hogy addig alakítgassuk, amíg már nem is ismer magára a modellünk. Viszont rengeteg technikánk, trükkünk, bevált megoldásunk, és elsősorban hatalmas tapasztalatunk van abban, hogy észrevegyük a szépet, és arra koncentrálva, csodaszép, örök emlékké váló, önbizalomnövelő fotókkal lepjük meg a modellünket. Akár retusálás nélkül is.

2: Mert csodás emlék lesz

Képzeld el, ahogy a megajándékozott a kezébe kapja a csodás képeket, azokat, ahol sugárzóan szép, szexi és ami az egekbe emeli az önbizalmát. A legtöbben örök emlékül elteszik a fotókat maguknak, mert szuper lesz elővenni pár év, pár évtized múlva.

1: Mert átlépi a korlátokat

Ez a fajta fotózás az, ahol a modell folyamatosan átlépi a korlátait. Ahogy elengedi magát, ahogy elhiszi magáról, hogy szép, és ahogy látja az elkészült képeken azt, hogy ez valóban így van, rengetegszer lépi át a saját határait, és így válik örök, maradandó élménnyé a fotózás maga.

0: Mert meglepsz vele valakit

Egyébként az első lépést te magad teszed meg, és neked lesz a leghálásabb, hiszen hiszel benne, megleped vele, ezzel pedig azt üzened neki, hogy szerinted szép és szexi. És ez dupla meglepetés.

Ha szeretnéd meglepni őt egy csodás glamour és boudoir fotózással, kattints, és vedd fel velem a kapcsolatot.