Gyakran ismételt kérdések

Mit kell tennem, hogyan segíthetek, hogy a jó képek készüljenek rólam?

fotózás előtt:
– előtt aludd ki magad, ne menj buliba
– fotózás előtti nap mossál hajat, ne tegyél a rá semmit (zselé, göndörítő stb.)
– ha töredezett a hajad, menj el fodrászhoz
– egy héttel ne menj szoláriumba
– egyeztess mit hozzál magaddal (ruha, cipő …)
– ne csomagolj olyan ruhát, cipőt amit még fel sem próbáltál
– egyeztess lesz-e sminkes, fodrász

fotózás alatt:
– hagyd otthon a gondjaidat, légy vidám 🙂
– fogadd meg a fotós tanácsait, ö áll a fényképező gép mögött, ő látja milyen lesz a kép
– ha jön veled ismerős, rokon vedd rá ne nagyon szóljon bele a munkába

Hogy zajlik egy portfólió / glamour fotózás?

– A  fotózási nap előtt pár nappal találkozunk személyesen Budapesten a fotóstúdiómban, hogy minden tudnivalót átbeszéljünk. Természetesen nem “kötelező” , de hidd el az előzetes személyes találkozó nagyon fontos!
– Fotózás közben tableten vagy monítoron visszanézheted az addig elkészült képeket.
– A fotózás után elküldöm azokat a képeket amiből választhatsz és kiválaszthatod a megbeszélt darabszámú képet. Szívesen segítek a választásban!
– Ezután elkezdem a képek retusálását és néhány napon belül elküldöm a képeket.

Milyen fizetési módok lehetségesek?

Fizethetsz készpénzben, bankkártyával (Visa, V PAY, American Express, Mastercard, vagy Maestro) vagy előre utalással. 

Kell-e valamit nekem tennem, hogy a smink a legszebb legyen?

A fotózási nap előtt egy-két héttel keresd fel kozmetikusodat mond el, hogy fotózásra mész és a típusodnak megfelelően készítse fel ehhez a bőröd. Tudni fogja mi a dolga. Ha erre nincs lehetőséged a fotózás előtti 4-5 napban minden este hidratáld bőrödet (szemránckrém, pakolás stb.). A fotózásra napján smink nélkül érkezz!

Milyen segítséget kapok, mert nem tudom milyen pózok állnak jól nekem?

Egyéniségedhez, a fotózás céljának megfelelő pózhoz, beállításokhoz segítséget kapsz. A kezdeti bizonytalanságot is el lehet kerülni, ha átnézed a modellpóz gyűjteményt mielőtt nekilátunk a fotók elkészítéséhez. Ezt mindenki megnézheti aki eljön. Együtt átbeszéljük mi az ami előnyös mi az amit kerülni kell.

Van-e garancia a szolgáltatásra?

garancia100 %-os elégedettségi garancia van minden fotózásra! Mit jelent ez? A fotózás során és a fotózás végén a képeket átnézzük. Ha egyetlen általad elfogadható képet sem találunk, nem kell a fotózásért fizetned. Fontos, ha úgy döntesz, hogy a képeket elküldjem, utólag már nincs reklamációs lehetőség.
Az előkészületeknél, a fotózás alatt és a fotók feldolgozásánál szigorú minőségi alapelveket alkalmazunk. Minden stábtagra kötelező a PMA minőségi követelmény rendszer betartása.

Miért tegező nyelvezetű a weboldal?

Ha fotózásra eljössz mindenképpen kérném a tegeződést, mert jóval egyszerűbb, közvetlenebb és egyértelműbb a kommunikáció. Ennek illusztrálása egy példa 🙂

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert délben mindig elmegy valahova és csak 2-kor érkezik vissza. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti:

– János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és hát “együtt volt” a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.

– Én már azt hittem valami baj van. 

– Nos, megengedi, hogy tegezzem?

– Természetesen.

– Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután “együtt volt” a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.