Gyakran ismételt kérdések

Mit kell tennem, hogyan segíthetek, hogy jó képek készüljenek rólam?

Ezt tedd fotózás előtt:
– Aludd ki magad, ne menj buliba.
– Fotózás előtti nap mosd meg hajad, de fontos ne tegyél a rá semmit (zselé, göndörítő stb.).
– Ha töredezett a hajad, menj el fodrászhoz – hidd el nagyon sokat számít.
– Fotózás előtti héten ne menj szoláriumba.
– Kérlek, egyeztess velem, mit hozzál magaddal (ruha, cipő …).
– Ne csomagolj olyan ruhát, cipőt, amit még fel sem próbáltál.
– Egyeztess velem, lesz-e sminkes, fodrász.

Ez segít majd fotózás alatt:
– Hagyd otthon a gondjaidat, légy derűs.
– Fogadd meg a fotós tanácsait, ő áll a fényképező gép mögött, ő látja, milyen lesz a kép.
– Ha jön veled ismerős, rokon vedd rá, hogy ne nagyon szóljon bele a munkába.

Hogy zajlik egy portfólió / glamour fotózás?

– A  fotózási nap előtt pár nappal találkozunk személyesen Budapesten a fotóstúdiómban, hogy minden tudnivalót átbeszéljünk. Ez természetesen nem “kötelező”, de hidd el, az előzetes személyes találkozó nagyon fontos!
– Fotózás közben tableten vagy monitoron visszanézheted az addig elkészült képeket.
– A fotózás után elküldöm neked a legjobb képeket, amiből választhatsz és kiválaszthatod a megbeszélt darabszámú képet. Ebben is szívesen segítek neked!
– Ezután elkezdem a képek retusálását és néhány napon belül elküldöm a képeket.

Milyen fizetési módok lehetségesek?

Fizethetsz készpénzben, bankkártyával (Visa, V PAY, American Express, Mastercard, vagy Maestro) vagy előre utalással. 

Kell-e valamit nekem tennem, hogy a smink a legszebb legyen?

A fotózási nap előtt egy-két héttel keresd fel a kozmetikusodat. és mond el, hogy fotózásra mész, és a típusodnak megfelelően készítse fel ehhez a bőröd. Tudni fogja, mi a dolga. Ha erre nincs lehetőséged, a fotózás előtti 4-5 napban minden este hidratáld bőrödet (szemránckrém, pakolás stb.). A fotózásra smink nélkül érkezz!

Nem tudom, milyen pózok állnak jól nekem. Kapok ebben is segítséget?

Az egyéniségedhez illő, de a fotózás céljának is megfelelő pózhoz, beállításokhoz segítséget kapsz. A kezdeti bizonytalanságot is el lehet kerülni, ha átnézed a modellpóz-gyűjteményt mielőtt nekilátunk a fotók elkészítéséhez. Ezt mindenki megnézheti, aki eljön. Együtt átbeszéljük, mi az, ami előnyös, és mi az amit kerülni kell.

Van-e garancia a szolgáltatásra?

garancia100 %-os elégedettségi garancia van minden fotózásra! Mit jelent ez? A fotózás során és a fotózás végén a képeket átnézzük. Ha egyetlen általad elfogadható képet sem találunk, nem kell a fotózásért fizetned. Fontos, ha úgy döntesz, hogy a képeket elküldjem, utólag már nincs reklamációs lehetőség.
Az előkészületeknél, a fotózás alatt és a fotók feldolgozásánál szigorú minőségi alapelveket alkalmazunk. Minden stábtagra kötelező a PMA minőségi követelmény rendszer betartása.

Miért tegező nyelvezetű a weboldal?

Ha fotózásra eljössz, mindenképpen kérném a tegeződést, mert jóval egyszerűbb, közvetlenebb és egyértelműbb a kommunikáció. Ennek illusztrálása egy példa. 🙂

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert délben mindig elmegy valahova és csak 2-kor érkezik vissza. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti:

– János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és hát “együtt volt” a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.

– Én már azt hittem valami baj van. 

– Nos, megengedi, hogy tegezzem?

– Természetesen.

– Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután “együtt volt” a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.