Glamour, Boudoir fotózás

Stílus, szépség, és egy kis elegancia!

Mutasd meg párodnak egy új arcodat!

glamour fotózásSzürkék a hétköznapok, az éjszakák. Dobd fel valami különlegessel, mutass újat! Egy szexi sorozat Rólad, hidd el, több szempontból is előnyős lesz.

– ha nincs vagy kevés az önbizalmad egy glamour vagy bouroir fotósorozat tuti visszahozza

mutasd meg párodnak, milyen jó nő vagy, mennyivel más mint egy hosszú fárasztó munkanap után

A glamour és a boudoir fotók között kicsi az eltérés de van különbség.

A glamour és boudoir képek közötti különbségekről majd később szólok. Van azonban néhány dolog, miben hasonlítanak, és amire fel kell készülnöd, ha belevágsz ebbe a fotózásba, kalandba. Igen, egy kaland, mert kihívás olyan „ruhákban” egy fotós előtt állni, amiben rajtad kívül korábban csak a párod látott. Egy kicsit ismeretlen és rejtélyes a szituáció. A kaland során, ahogy látod a képeket, egy új éned tárul fel, egy szép, elegáns, dögös, szexis nőt láthatsz. Felfedezheted önmagad. Az elmúlt években láttam, ahogy elcsodálkoznak, talán meg is lepődnek a hölgyek egy glamour vagy boudoir fotózás alatt, és nem egyszer elhangzik „ez én vagyok, nem hiszem el”. Köszönetet mondanak, pedig én csak megörökítem, amit látok. Nincs semmi varázslás, illetve annyi, hogy a fények, a beállítások, a pózok, a környezet jobban kiemeli ami benned szép.

Vágj bele ebbe a kalandba, jelentkezz egy glamour vagy boudoir fotózásra, fedezd fel önmagadban a szexi, dögös, elegáns, ellenállhatatlan NŐ-t.

Bizonytalan vagy? Vannak kérdéseid? Kell egy kis bátorítás?

Gyere el egy személyes találkozóra, nem kerül semmibe!
Nézd meg a műtermem és megbeszéljük meg a fotózásod részleteit!

Hívj most, egyeztessünk időpontot: +36703988992

Valami merészebbet is kipróbálnál, elhagynád a komfortzónád.
Akkor nézd meg a művészi aktfotózás weboldalamat!

Milyen motivációkat hallottam eddig?

„Most vagyok 30 éves, most még jól nézek ki, örökítsük meg.” – 30 éves szülinapján egy hölgy.

„Beszürkült a házaséletem, szeretném feldobni egy glamour sorozattal.” – 35 éves nő.

„Meglepném páromat egy szexi sorozattal.” – 26 éves nő

„Barátnőnek semmi önbizalma, pedig szerintem jó nő, meglepném egy fotósorozattal” – 40-es férfi

„Hallottam a boudoir fotózásodról, a portfóliómból még hiányoznak az elegáns, szexis képek” – 22 éves modell

„Barátnőm 30 éves lesz, szeretnék egy fotózás ajándék utalványt adni, de majd hozd ki belőle a dögöt 🙂 ” – egy lelkes hölgy aki szeretné visszaadni az önbizalmát barátnőjének, aki elérte a 3. X-et.

Valamelyik Rád illik? 🙂

Gyere el egy fotózásra, tapasztalatból mondom, csak előnyödre válik!

 

Glamour fotózás 

A glamour eredeti jelentése varázslatos ragyogás, szépség. Kicsit a csábításról is szól. A glamour fotózás eredeti célja a szépség kiemelése. Ez magába foglalja a smink, a frizura a ruhák megfelelő kiválasztását, a fotózásnál használt fények céltudatos megválasztását. A glamour fotózásnál nem csak a külső, hanem a belső szépséget meg kell mutatni. Ezért nagyon fontos, hogy a modell megbízzon a fotósában és valamennyire ismerje. (Én ezért kezdeményezek minden fotózás előtt egy személyes találkozót. Teljesen „ismeretlenül” is bele lehet vágni, de hidd el, jobb, ha tudod, ki áll majd a fényképezőgép másik oldalán.)

Boudoir (boduár) fotózás 

A boudoir vagy buduár jelentése a női hálószoba, öltöző, szalon. Ebből adódóan a boudoir fotózás lényegében bepillantást nyújt ezekbe a helységekbe. Olyan mintha ellesnénk, meglesnénk pillanatokat. A környezet, az elegancia itt még fontosabb, mint a glamour fotózásnál. Gyakran az elegancia, a letisztult, egyszerű ábrázolás miatt fekete, fehér vagy visszafogott színvilág társul a boudoir képekhez.

Mi kell ahhoz, hogy egy nem szokványos helyzetben a legjobban mutass?

Elsősorban elhatározás és némi bátorság. 🙂 De komolyra fordítva a szót, legyen több szett fehérneműd és most nem csak a mindennapi fehérneműkről van szó. Egy neccharisnya, egy harisnyatartó, egy fűző még jobban kiemeli az alakodat. Egy áttetsző sál, kendő, egy hosszan sliccelt szoknya, egy elegáns, de mélyen dekoltált vagy hát nélküli ruha mind, mind jól jöhet egy ilyen fotózáson. Természetesen a szokásos dolgokat nem említem, arra ott van a Hogyan sorozat első része. Olvastad már? Ha még nem töltsd le gyorsan itt megtalálod.

Ha kérdésed van glamour és boudoir fotók készítésével kapcsolatban vagy bármilyen fotózási témában hívj +36703988992 vagy klikkelj ide és írj!