Extrém fotózások

Az extrém fotózások jellemzője: a körülmények, a helyszínek néha különlegesek vagy a képfeldolgozás során extrém változásokon esik át a nyers fotó. 🙂 Olyan is előfordul, hogy hála a sminkesek és maszkmesterek munkájának alig ismerhetőek fel a modellek.

Ha van valamilyen extrém ötleted, láttál valahol egy képet amit nagyon szeretnéd, ha Veled is elkészülne, hívj nyugodtan, beszéljük meg. Rengeteg extrém helyszínt ismerek, nagyon jó smink-, fodrász- és maszkmesterekkel dolgozok együtt. Csak a képzelet szab határokat 🙂 Ezt bátran mondhatom, mert ha a Holdon szeretnél pár fotót, akkor a kép elkészül műteremben és kapsz egy Hold felszint háttérnek. 😀

Néhány helyszín, ami talán nem mindennapi és ahol már készítettünk képeket:

– bányában
– hajóroncsok között
– különlegesen védett, csodálatos arborétumban
– amerikai autókkal
– repülőtér kifutópályán
– repülőgép pilótafülkéjében
– romos, elhagyatott kórházépületben
– stb…

Pár téma:

– zombiházasság
– mesefigurák
– testfestett fotózás
– stb…

Extrém fotózások:

 

 

Ha képek alapján vagy úgy egyébként van megvalósításra váró extrém fotózási ötleted, igényed, kérem, keress meg. Mindig szerettem a nem szokványos, sok előkészítéssel, tervezéssel, szervezéssel járó kihívásokat.

Mit lehet megvalósítani háttércserével?
Röviden mindent. Legjobb, ha már fotózás előtt kiválasztjuk azt a képet, ahol lenni szeretnél. 🙂 A háttérkép stílusa, fényei, színei meghatározzák, hogy a stúdióban vagy más helyszínen hogyan készüljön a kép. Lényeg, hogy előre tervezzünk. Az utólag „jaj, de jó lenne kicserélni a hátteret, keress már egy képet ehhez” jellegű kérések nem túl szerencsések. Megvalósítható de az eredmény kockézatosabb.